Anya Pradat Visel

Sikeres, Mai, Trendi, Céltudatos anyák blogja

Kiegészül a blog egy új témával az anyaság mellett!

2018. január 23. 21:56 - Addison

Anya vagyok, foglalkozásomat tekintve pedig Vezetői Asszisztens (EA), Személyi Asszisztens(PA). Magyarországon ez a szakma, még mindig béklyókkal és negatív előítéletekkel küzd. „Ja, magyarul titkárnő vagy! Akkor egész nap kávét főzöl?” –szokták mondani.
Itt járunk mi.. Még Amerikában már az adminisztrációban dolgozóknak illetve a szakmának, külön ünnepnapja van, addig nálunk még nem tudják, hogy a titkárnők kora már régen lejárt. Be kell látni, ez egy olyan fontos munkakör, ami nélkül nem menne jól a cég. Főleg a nagy cégek. Az asszisztens a cég lelke. A mi hivatásunk, hogy a felső vezetők napi munkáját szakmailag támogassuk, de eközben figyeljünk a csapatukra – a velük való viszonyukra és még hosszan sorolhatnám. Egy jó PA ma már egyenlő a fél sikerrel.

A blog tehát kiegészül végre a PA résszel. Kulisszatitkok a magyar PA életből bemutatva a mindenki által ismert Az ördög Pradat visel c. filmen keresztül plusz egyéb érdekességek!

 Jó szórakozást!

m.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anyapradatvisel.blog.hu/api/trackback/id/tr713594629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása