Anya Pradat Visel

Sikeres, Mai, Trendi, Céltudatos anyák blogja

Rendezz Babaváró Bulit!

2018. február 01. 12:18 - Addison

f.jpgHa babát vársz, nagyon jó program lehet Neked és barátaidnak, családodnak vagy kollégáidnak egy babaváró party!
Megmelengeti mindenki szívét, ez az a alkalom, amikor el lehet elérzékenyülni és sokat nevetni! Lássuk hát mire lesz szükséged, és hol tudod beszerezni! 

Elöszőr is kell egy szép meghívó!
Ha publikus a baba neme, akkor mindenképpen ahhoz illőt színvilágból válasszunk. Inspirálódj a Pinteresten de vannak beépített MS office sablonok is. Lássunk pár lehetőséget.

Ezeket e-mailben/facebook-on vagy postán küldd ki az esemény előtt pár héttel. Én a kollégáimnak rendeztem, és velük már egy hónappal előtte egyeztetni kellett a dátumot:) 

Ha meg van a meghívó, vadász cuki és menő dekorációra! Magyarországon új dolog ez a babaváró buli, így kevés a választék, de pl. Ebay-en iszonyatosan szuper dolgokat találsz, sőt, ezek általában fillérekért megvásárolhatóak, csak egyre figyelj oda: 4-5 hét mire ideér! :) 

 Következő pont: találd ki a menüt. Ha már nagy a pocak, és kevés az energia, akkor marad a rendelés. De pár apró kedvességet így is tudsz készíteni. Pl. a popcorn zacskók, muffinok, gyümölcstálak, nyáron jégkrém. Na és persze pár szines ital :) 

Végezetül, készíts ajándékot a vendégeknek. Ez lehet egy kis virág, ami még pici és most fog megnőni, ez tudja jelképezni a Te kis jövevényedet. Vagy mivel főleg csajok lesznek a bulin, lehet nekik készíteni egy kis kényeztető csomagot, mindenféle szépségápolási termékkel. De nekem a kedvencem, egy kis tea mécses, pici zacskóban a következő üzenettel:

This is a gift for you today
So when I’m born
You’ll light my way
And when that happy day is here
Burn this candle
And spread the good cheer!

+1 Tipp: játszatok játékokat!  
Pl. szembekötve és időre pelenkázni játék babásat, tippeljétek meg a baba pontos születés napját, hagyjatok jókívánságokat a kis bébinek egy body-ra felírva, vagy a "Kire jellemző jobban: anyára vagy apára? " játék is jó móka lesz


To-do-lista:

  1. Vendégek meghívása
  2. Dekoráció megrendelése
  3. Menü összeállítása
  4. Vendégek ajándéka 
    +1 játékok előkészítése

♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦

Fotók:
Pinterest
Ital receptek:
Epres-kamillás
Virgin margarita
Málnás limonádé


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anyapradatvisel.blog.hu/api/trackback/id/tr1813619422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása