Anya Pradat Visel

Sikeres, Mai, Trendi, Céltudatos anyák blogja

8.rész: Paradicsomos- sárgarépás rizottó és Sajtos sárgarépakrém

2018. augusztus 01. 10:14 - Addison

Ma két répás téma fog készülni, mert a répát mindig imádja és így siker élményre számítok.

Az első lesz a rizottó. A recept szerint kakukkfű kell bele, én helyette petrezselymet teszek, azzal többet fog találkozni menzai ételekben és a kakukkfű mintha nem nyerte volna el tetszését eddig! Valamint a paradicsompüré is kimarad mert a paradicsomot nem szereti. Szépen megpárolom a répát és a hagymákat, Ízesítem pici sóval és borssal. A rizs miatt fő kb. 20 percig, aztán még egy 5 percig mikor a fele le akar égni.. De megmentettem egy adagot! Hétvége van, apa fogja megpróbálni adni neki, így több esély van rá , hogy szereti majd. 

Eredmény: Félig Pozítiv

De a rizsnek ellenállt, és úgy ette meg a negyedét, hogy bébiételbe csempésztem bele és szórakoztattam erősen! :)

repa_rizotto.jpg

Eztán jöhet a répakrém. Répa karikára és bele a vízbe, hadd főjjön szét puhára. Reszelek sima trappista sajtot és összemixelem őket botmixerrel. Uzsonnára próbálok majd adni belőle neki! 

Eredmény: Negatív

repakrem.jpg

Szólj hozzá!
Címkék: babakaja

A bejegyzés trackback címe:

https://anyapradatvisel.blog.hu/api/trackback/id/tr4014148501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása