Anya Pradat Visel

Sikeres, Mai, Trendi, Céltudatos anyák blogja

OH my God !

2018. június 08. 17:57 - Addison

15 ok amiért a nők nem akarnak gyerekeket

Írt egy FÉRFI kolléga, arról, hogy a NŐK miért nem akarnak gyermeket szülni.

15 okot is felsorolt.

Honnan vette őket?  Nem tudni. 

Érdekes ezeket egy férfi tollából olvasni. Sőt, felháborít. Fogalmas sincs milyen kismamának lenni. Milyen ha feküdnöd kell hónapokig, hogy a magzatnak ne legyen baja és világra jöhessen. Vagy ha 3 hónapig minden reggel hánysz! És ha terhességi cukorral küzd a kismama? Tudja ez az ember milyen az. Nem.

Persze, igaz, karrier, pénz, test, lehetőségek. Ez mind igaz, ha kiesel a munkából 3 évre, mi a következménye? Van akinek nem marad állása. Ezt egy férfi se érzi át. De ha megfordítom: az a 3 év azt jelenti , hogy a férfi keres csak! Nagy teher. 

Nem egy nő és egy gyerek van. Egy férfi + egy nő = gyermek. (általában) Ketten kellenek hozzá. Nem helytálló a cikk, hogy a NŐK NEM SZÜLNEK. Párok nem vállalnak gyermeket. 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anyapradatvisel.blog.hu/api/trackback/id/tr4714012960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása