Anya Pradat Visel

Sikeres, Mai, Trendi, Céltudatos anyák blogja

Tegyünk rendet a virtuális postafiókunkban!

2018. március 26. 09:32 - Addison

email-marketing-cpc.jpg

Biztos Ti is fel iratkoztok néha egy-egy hírlevélre, aztán észre sem veszitek, de egyre több és több levél jön. Lassan megtelik a postafiókotok.
Valahogy olyan cégektől is jön levél, akikhez nem iratkoztál fel, de 3. 4. cégként egy rendelés után például megszerezték az email címed mégpedig a Te beleegyezéseddel. Ez van. Így működik a világ már, ugye :)

Persze a netes postafiókok elég nagy tárhellyel bírnak, de én szeretem ha rend van a virtuális teremben is! 

Szóval a legegyszerűbb mód a rendrakásra, ha szánunk egy kis időt rá, és megnyitunk egy-két egyébként sosem olvasott levelet. Legörgetjük és a Leiratkozás linkre kattintunk. Olvassuk el figyelmesen a következő ablak szövegét, van ahol már be van jelölve a négyzet és ki kell venni a pipát ahhoz, hogy leiratkozzunk a hírlevélről. Ugye milyen érdekes? Kicsit megtévesztő, hiszen azt gondolnánk, éppen a bepipált négyzet jelöli azt, hogy igen, le szeretnék jelentkezni a hírlevél áradatról.. Van ahol ki kell választani, melyik gyakoriságú hírlevélről szeretnék pontosan..
Nem olyan egyszerű ez mint régen! 

Miután ez készen van, a mail box keresőjébe írjuk be a feladók nevét pl. xyutazás, xybolt stb. és kattintsunk az összes kijelölése mezőbe majd nyomjunk megkönnyebbült szívvel az összes törlése gombra.

Ezt elismételjük 3-4 céggel, és máris több 100 levéllel lesz kevesebb a fiókban! 

Érdemes félévente egyszer megtenni ezt.  Például most, hiszen itt a tavasz, az éves nagy takarítás ideje, ezért jöjjön a nagy-hírlevél-takarítás is! 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anyapradatvisel.blog.hu/api/trackback/id/tr4613733846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása