Anya Pradat Visel

Sikeres, Mai, Trendi, Céltudatos anyák blogja

Black is white fogkrém teszt

2018. február 08. 09:50 - Addison

Nem szponzorált hirdetés

black-is-white-toothpaste.jpgTeszt kezdete: 2018 január 5. 
Teszt vége: 2018 február 5. 

Mit igérnek?

Hogyan működik?
„Ez egy nagyon régi és bevált módszer”– árulta el Dr. Matthias Mütsch a Curaprox „Black is white” fogkrémek kifejlesztője. Az aktív szén részecskék „mint egy porszívó”, egyszerűen elnyelik a szennyeződéseket és pigment részecskéket. súúAz aktív szén anélkül távolítja el a szennyeződéseket, hogy koptatná a fogzománcot és semmilyen kémiai fehérítő anyagot nem tartalmaz. Magába szívja az elszíneződést okozó részecskéket, és finoman eltünteti azokat. Különösen a tea, kávé, nikotin és vörösbor okozta elszíneződéseket. forrás: tokeletesszajapolas.hu

Olvasgattam a Krémmánia.hu oldalon mit írnak erről a fogkrémről. A legtöbben Pixibox keretén belük kapták meg , és ezért próbálták ki. 
Na most, a legfőbb problémájuk a fogkrémmel, hogy fekete. Fekete lesz tőle a mosdókagyló..
Tényleg? Érdekes.
Ja nem az. Mivel a fogkrém az aktív SZÉN-nel dolgozik. Az pedig fekete színű. Tehát aki ettől fél, ne vegyen ilyen fogkrémet.
Egyébként, érdemes emiatt a saját fogkeféjével rendelni, és akkor azt fogja majd be. De az szintén fekete, tehát nem  lesz zavaró. Igen, a kagylót jobban le kell mosni fogmosás után.

Nálunk abszolút bevált a termék. Fehérebbek a fogaink tőle, jó az íze, elég puha a fogkefe és nem bántja a fogzománcot. Nekem érzékenyek a fogaim nagyon, így nagyon örülök, hogy se a fogkrém se a kefe nem bántotta a fogaimat. 
Egy - két alkalom után látható a különbség. 
Mivel egyéb fogfehérítő kemikália nincs a fogkrémben, így orvosi, mű fehérséget természetesen nem tud adni. Ahhoz még mindig fogorvosra lesz szükség. 

Az ára magas, 7.000 HUF körül mozog. Viszont 90 ml a kiszerelése szemben a bolti 75ml-s fogkrémekével.
A kremmania.hu-n a legtöbben mint előbb említettem Pixiboxból kapták, és ott csak egy kis kiszerelésű, 8 ml-s járt. Azt gondolom. az kevés egy igényesebb teszteléshez. Szóval az ára borsos, de mi már egy hónapja használjuk a 90ml -t, ketten, napi 2x és még több mint a fele benne van. Szóval ha ketté osztjuk az árát, 3500 HUF - és ez még mindig 2 hónapra elég, tehát végül 1750 HUF/ hónapra jön ki. Egy jobb fogkrém, egy Sensodyne pl. szintén ennyibe kerül. Csak az összehasonlítás végett.

Mivel ez a fogkrém nem tartalmaz parabént, agresszív habosító anyagokat, de szépen fehérít, sokáig elég és minőségi gyártótól van, én őszintén ajánlom Nektek! 

Ha érdekel a szakértők tesztje is olvasd el ITT.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anyapradatvisel.blog.hu/api/trackback/id/tr3213561129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása