Anya Pradat Visel

Sikeres, Mai, Trendi, Céltudatos anyák blogja

TOP 5 kedvenc konyhai eszköz

2018. április 11. 10:25 - Addison

Ami megkönnyítette az életemet

çizim resimler

Van 5 olyan eszköz aminek a használata vagy takarítása, rengeteg időmegtakarítással jár. Mert perceket nyerek velük, együtt pedig akár egy órát is! Ami lássuk be, nagyon jól jön Én időnek például ;)

  1. Önmagát takarító sütő: szenzációs, imádom! Ha már belül nagy a baj, elindítom az automata programot, és pár óra alatt már le is égeti magának az odaragadt zsírfoltokat, majd én csak ha kihűlt a gép, egy törlőkendővel kitörlöm és szebb mint újkorában! 
  2. Aprító gép: főleg a hagyma aprítást használom, a legtöbb magyar ételbe kell ugye felaprított hagyma, de én nem vagyok szakács, így igen hosszú idő mire kisebb darabokra vágom a hagymát, de még elég nagyra hogy látszódjon az ételbe, amit nem szeretek . De ez az aprító, kb, 5 mp alatt icipicire varázsolja a hagymát és már meg is oldódott a problémám! 
  3. Szuper könnyen tisztítható gáztűzhely: bármi ég rá, vagy ragad rá, ezt a felületet csak vizes törlőkendővel áttörlöm majd szárazzal és készen van! Bámulatos! Tényleg 3 perc az egész! Akármennyire durva főzési sebek voltak rajta előtte! 
  4. Vízforraló: talán ezt nem is kell magyarázni, miért imádjuk. De én bevallom, nem rég jöttem rá, hogy a főzésben is segíthet ha gyorsan kell a tésztának víz, mert ebben 2 perc alatt kapok forró vizet, így megspórolom azt az időt, ami rámenne arra, hogy a tűzhelyen szép lassan felforrjon a víz! 
  5. Szárítógép: ha csak két dologra: a törölközőkre és persze textil pelusokra használom, már akkor is minimum fél napot spórolok és sok helyet. Hiszen ezen dolgok, nagyon sok idő mire megszáradnak, főleg télen, és jóó nagy szárító állvány kell hozzájuk! De hát ruhát is lehet benne, természetesen! Szóval ha jön a baba, kell egy szárítógép! 

 Köszönöm őket Neked Szerelmem :*

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anyapradatvisel.blog.hu/api/trackback/id/tr2313819996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása