Anya Pradat Visel

Sikeres, Mai, Trendi, Céltudatos anyák blogja

Applikáció ajánló - Női app

2018. április 06. 08:18 - Addison

app.png

Ha egy megbízható és könnyen kezelhető applikációt keresel, ez az!

Menstruációs naptár mód->melyben a dátum mellett a tüneteket is tudod jegyezni, és könnyen visszanézheted a ciklusaid jellemzőit, de el is küldheted magadnak az összesítést (jól jöhet ha orvoshoz mész) Ha nem találod a tünetet, vehetsz fel újat a listára. Válassz a 3 erősségi szintből. Számolja továbbá, hogy hány nap múlva kezdődik a periódusod. Időzítő van benne, mikor jelezzen a ciklus előtt, vagy ovulációs nap előtt de saját egyedi notifikációt is készíthetsz magadnak. Átlagolja a ciklusokat így vagy az app számolja ki mikor várható a következő menzesz, vagy Te is állíthatsz be ciklus hosszt.  

Terhes mód-> Kismamáknak is szuper, mutatja a terhességi ciklus szakaszait, és végig kíséri a várandósság napjait. Termékeny napokat látod benne, illetve jegyzetelni lehet benne az együttléteket is. Látni hányadik napon jársz a terhességben. Megoszthatod az egész naptárat a pároddal, hogy ő is figyelemmel tudja kísérni itt is a várandósságodat. 

Biztonságos: Az app jelkóddal zárolható. Így illetéktelen szemek előtt zárva, és a gyermek sem tud véletlenül beleírni/ módosítani. 

Több féle színséma elérhető, válaszd az épp kedvedre valót.

+1 Lépésszámlálóként is funkcionál. 

 

Letölthető Apple Itunesból, GooglePlayből

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anyapradatvisel.blog.hu/api/trackback/id/tr1113809502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása