Anya Pradat Visel

Sikeres, Mai, Trendi, Céltudatos anyák blogja

Kedvenc online boltjaim

2018. március 27. 11:02 - Addison

Képtalálatok a következőre: shopping
Szülés után, hóviharban, betegség idején, ha a férjed külföldön van, vagy csak fáradt vagy, maradj otthon, és intézd a bevásárlást online! 
Iszonyú nagy segítség volt nekünk,hogy a szülés utáni 6 hétben,mikor még nem  nagyon járkáltam boltokba, nem a férjemnek kellett a drogériás bevásárlást intézni. Utálja ugyanis. Nem is a férfiaknak való szerintem :) 
De az is előfordul, hogy online olcsóbb, vagy online elérhető de a boltban nem! Nálunk ez a babaruháknál van így például. Aztán, télen vagy esőben, a hidegben, teljesen érthető, hogy az ember lánya nem akar neki indulni pelenka vásárlásnak 1-2-3 vagy több gyerkőccel. Itt van hát az én 10 aktuális kedvencem, lehet Te is használod őket,  de lehet adok egy jó ötletet! Kommentben várom a Te top online boltjaidat! 
  1. Rossmann- pelenka és bébiétel cipekedés helyett, házhoz hozzák és akkor már a többi tisztálkodási dolgot is meg tudom venni ezekkel egyszerre! 2 nap alatt itt is van
  2. H&M - mindig van akció, imádom! Gyors az ügyintézés, ha mégsem jó a ruha vagy meggondoltam magam. Gyerekruhákban ez nagyon fontos, és a boltjaikban nem mindig van ugyanaz mint a webshopban!
  3. Brendon- itt is mindig van akció, érdemes feliratkozni a hírlevelükre, készíteni kívánságlistát, és ami ráér, kivárni. Pl. nálunk az autós ülés és a sport babakocsi is így lett okosan és olcsóbban megvásárolva. 
  4. ProVitamin webáruház- nem csak a vitaminokat, de egy-két orrsprayt, a kedvenc forró italunkat is megtudom itt venni, nem kell influenza időszakban a gyógyszertárban várakozni a betegek között! Gyors szállítás és folyamatos kommunikáció a bolt részéről a rendelésed állapotáról! 
  5. Bookline - baba könyvek, könyvek nekem, az egész családnak, ajándékba, DVD-k, mese DVD-k, idegen nyelvű könyvek, jó szakács könyvek- minden! gyors szállítás, akár a hozzám közel lévő boltba is, így van okom kimozdulni! 
  6. Douglas - házhoz hozza a kedvenc pipere dolgaimat! Mindig van akció, mindig olcsóbban tudom megvenni, mint a boltban! 
  7. Coockpad - nagyon szuper receptek, akármennyit próbálok ki innen, mind kedvenc lesz, pedig nem vagyok nagy szakács! Ötletek, inspirációk ha nem tudom mit főzzek hétvégén.
  8. eMag - a műszaki cikkeket itt veszem meg, 1 napos szállítási idő, korrekt kommunikáció a rendelés állapotáról. Van itt baba dolgokon túl, hajformázó, párásító, fényképező gép ha már nem bírja a mobilod a sok képet stb.
  9. CoffeeToGo - egyik kedvencem, innen szoktam rendelni évi egyszer háztartási műanyag zacskót, mert az mindig kell a konyhába (ételnek, pelenkának, "ebbe dobd bele") és papír kávés poharakat fedővel, így ha a férjem hosszabb útra indul, vagy csak reggel nincs ideje meginni a kávéját,  elvitelre elkészítem neki és írok kedves üzenetet a pohárra! Nekünk bejött! De itt vettem nagy popcornos papírdobozt is az itthoni mozi estékre, mert azt csak kidobjuk utána és nem kell szenvedni a mosogatással. 
  10. Joico - félévente egy kis hajregenerálás mindenkinek jár! Ehhez a Joico K-pak termékcsaládot ajánlom: sampon, balzsam és kondiciónáló! 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anyapradatvisel.blog.hu/api/trackback/id/tr6813769366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása