Anya Pradat Visel

Sikeres, Mai, Trendi, Céltudatos anyák blogja

Hasznos baba dolgok: Babaagynemu bolt termékei

2018. január 10. 09:16 - Addison

Nem szponzorált hírdetés

Szeretném Veletek megosztani, az élményem a Babaagynemubolt.hu -val kapcsolatban.

Először is a választék pazar. Színes, eredeti és minőségi. Kézmelegítő a babakocsira.. Szuper! Pillangó párna: szuper - nem csak kényelmes hanem  hasznos is mert refluxos babáknak nem mindegy, hogy egy kicsit emelve van-e a kis feje vagy nem. Innen rendeltem pelenkázót is, azt is imádjuk, nem mozog el a komódon, könnyen tisztiható. 

babaagynem.jpg

Másodszor pedig meg kell jegyeznem, mennyire segítőkészek, és milyen gyorsan reagálnak a vevői igényre vagy kérdésre! E-mailben kommunikáltunk végig, ők profik és kedvesek voltak végig! 

Harmadszor- minden termék mellé választhatsz egy  ajándékot. Képet, születési - megérkeztem egyedi posztert, játékot. 

babaagynem3_1.jpg

Negyedszer- mikor megjön a csomag, benne találsz egy A4 -s lapot a cégtől, melyen megköszönik Neked, a bizalmadat, sőt még kupon is jár a következő vásárlásodhoz. Nekem ez a pont tetszik a legjobban, annyira kedves gesztus, igen kevés ilyen eladó van manapság a piacon. 

babaagynem2_1.jpg

Tiszta szívemből ajánlom Mindenkinek Őket! 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anyapradatvisel.blog.hu/api/trackback/id/tr513449709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása