Anya Pradat Visel

Sikeres, Mai, Trendi, Céltudatos anyák blogja

Mire van MÉG szüksége anyának/apának a babakocsis sétáknál?

2017. november 29. 15:49 - Addison

Ezeket tedd bele a babakocsi táskájába

Sok helyen olvashatjátok, mit tesznek az anyák a pelenkázó táskába, mit visznek magukkal, ha sétálni, étterembe, játszani mennek a bébivel. 

De most nézzük meg, mi a Back-up készlet, ami akkor kell, ha valami véletlenül otthon maradt. Ezek a tipikus dolgok, amiket sokszor elfelejtünk magukkal vinni mindig, de aztán mindig keressük , vagy veszünk útközben. És most nem a pelenkára gondolok, hanem ami anyának vagy apának jön jól a séta közben! 
Mert igenis, ezek is ugyanolyan fontosak! 

Én most megmutatom az én kis készletemet, ezek mindig a babakocsiban vannak! 

dm.jpg

  1. DM Soft&Sicher papír zsebkendő- nem kell magyarázni miért legyen nálunk. Nekem ez a kedvenc zsepim, mert puha de több rétegű is egyben,  és sosem lesz piros az orrom tőle!
  2. Babylove nedves törlőkendő- mindig  legyen nálunk, sok mindenre jó pl.anya kezét megtörölni ha csokival kényeztette magát még a baba békésen aludt a babakocsiban;) Ez a termék gyengéd a bőrhöz, a baba arcát vagy kezét is meg lehet vele törölni 
  3. Jana beauty víz- anyának is kell a hidratálás és Janával még szépül is közben. Keresd a DM polcain!
  4. Babylove fertőtlenítő kendő- babakocsit, játékot tudsz gyorsan fertőtleníteni vele. Nagyon szeretem ezt a kendőt, itthon van két helyiségben is, mert bababarát és gyors segítség! Én néha kilincseket is szoktam vele áttörölni vagy a telefonomat, távirányítót.
  5. Brado Life kézfertőtlenítő gél- mivel ha boltokban járkálunk, kilincseket, pénzt és termékeket fogunk meg, fontos, hogy utána fertőtlenítsük le a kezünket ha épp kezet mosni nem tudunk. DM-ben a kasszáknál megtalálod, többféle változatban!
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anyapradatvisel.blog.hu/api/trackback/id/tr9213400877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása