Anya Pradat Visel

Sikeres, Mai, Trendi, Céltudatos anyák blogja

Valentin napi ajándékajánló

2018. február 05. 10:37 - Addison

NEKI! Az elegánstól a cukiig

 

red255.jpgKedves Anyatársaim,

jövő héten szerdán Valentin nap! Összeszedtem pár ajándék ötletet, férfiaknak! Kezdem is a felsorolást mert tudom, hogy nincs sok időtök! 

Elegáns, finom és férfias ajándék van bőven a Massimo Dutti kínálatában! Külön össze is válogatták a Valentine's day menü pont alá, mit ajánlanak vásárolniSszíved Szerelmének erre az alkalomra.
Sál, bankkártyatartó tárca, torna cipó, pulcsi, óra , napszemüveg. Nézegesd át és válassz! Gyors házhoz szállítás, és csinos ajándék csomagolás is rendelhető! (saját tapasztalat)
2015071700_1_1_16.jpg

 A következő ajánlat a ZARA home szekcióból lesz. Kedves, pihe puha takarók, különleges, egyedi lakásdekorációk, stílusos noteszek, trendi pizsamák várják, hogy megrendeld őket! Szemezgess köztük bátran!
4901043990_1_1_2.jpg

Egyszerűbb de aranyosabb, szívhez szólóbb mindennapi használatú tárgyat keresel? A Sweet Little Home-ban sosem fogsz csalódni! A páros bögre szerelmes választás, otthon vagy munkahelyen is nálatok lehet, és mindig Te jutsz majd eszébe. (és a kolléganőinek is ;)) Menő egyenpólókat is találsz náluk! Találd meg a hozzátok legközelebb állót! 
2018-02-05_10_14_40-handsome_beautiful_bogrek_sweet_little_home_husweet_little_home.jpg

Azoknak, akik inkább meglepetésként az egész házat/lakást/szobát szeretnék feldíszíteni mire hazaér a munkából Életük Párja, nekik ajánlom az Ünnepek Áruháza oldalát! Legszebb, legcukibb és legújabb dizájnú lufik várnak, ezekkel filmbe illő dekorációt tudsz hipp-hopp varázsolni! 
2018-02-05_10_16_55-rosegold_love_rozsaarany_rose_gold_levegos_folia_lufi.jpg

(képek: massimodutti.com, zarahome.com, sweetlittlehome.hu, unnepekaruhaza.hu)
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anyapradatvisel.blog.hu/api/trackback/id/tr7713635358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása